Multi II

​ 
Nilfisk lanceert de Multi II serie. Een geheel vernieuwde versie van de Multi nat-/droogzuigers. Nilfisk Multi II heeft een aantal slimme functies, die het mogelijk maken effectief te reinigen in en om het huis. Gebruik hem als tweede stofzuiger voor het grovere werk wat een "gewone" stofzuiger niet aan kan, bijvoorbeeld: Reinigen van het interieur van uw auto, opzuigen van vuil en water, automatisch opzuigen van stof uit de schuurmachine. Of gebruik de handige blaasfunctie om de bladeren op het terras weg te blazen of de rubberboot en het zwembad snel op te blazen. 
 
 
De traditionele stofzuiger is niet meer weg te denken uit ons huishouden. Als je woont in een huis met een tuin en een terras is er een goede reden om daarnaast ook een machine aan te schaffen geschikt voor het grovere werk - namelijk een nat-/droogzuiger zoals de nieuwe Nilfisk Multi II.

De Nilfisk Multi II serie bestaat uit diverse modellen en afmetingen, het is het perfecte gereedschap om de reinigingstaken te doen waarbij de traditionele stofzuiger het laat afweten. Denk bijvoorbeeld aan water over de vloer, modder in de bijkeuken, zand en bladeren op het terras en het afzuigen van stof en houtsnippers tijdens het schaven of schuren van hout. De Nilfisk Multi II is ook bijzonder geschikt als de auto of de boot gereinigd dient te worden of als je met slijp- en schaafmachines aan de gang moet en geen stof en vuil overal wilt hebben.

 
 
Eenvoudig in het gebruik door het overzichtelijke bedieningspaneel. 
Diverse modellen beschikken over de nieuwe innovatieve "Push to Clean" functie.
 
 
Behoud prestatie met de nieuwe "Push to Clean" functie
Zoals bij alle Nilfisk producten, is ook de Multi II een apparaat van Deens design, bewezen kwaliteit en voorzien van slimme, ingebouwde functies. De Multi II-serie onderscheidt zich van de vorige modellen door te worden uitgerust met een aantal slimme functies. Standaard zal de Multi II aangeven wanneer het filter moet worden gereinigd. Bij de meeste modellen is er zelfs een unieke ingebouwde "Push to Clean" functie, waardoor het mogelijk is de machine het filter zelf te laten reinigen.

Als de container vol is met water of vuil is deze eenvoudig te legen. Haal de bovenkant van de machine en leeg simpelweg de container. De Multi II kan zonder stofzak gebrukt worden, of eventueel met fleece stofzak als men het schoner of handiger vindt voor het droogzuigen.
 
Extra uitrustig voor ongekende mogelijkheden!
De Nilfisk Multi II kan niet alleen zuigen, maar ook blazen. Plaats de slang in de andere opening en blaas met gemak de bladeren van het terras of zand van de tegels.
Koopt u de "Convenience Kit", dan monteert u eenvoudig de opblaasventielen op de slang om in een mum van tijd de rubberboot, het zwembad of de luchtbedden op te blazen! In deze kit wordt ook een gereedschapsadapter geleverd zodat slijp- en boorstof zoveel mogelijk tot het minimum beperkt kunnen worden tijdens het werken. En als laatste zit er een ontstoppingsmondstuk in die gebruikt kan worden voor uw ontstopte gootsteenafvoer.

Vergelijkbaar met de "Convenience kit" is de "Car kit". De mondstukken in deze kit zijn uitermate geschikt voor het reinigen van het interieur van de auto. Naast een plumeau en een meubelmondstuk wordt er een lange, dunne spleetzuigmond geleverd die eenvoudig in alle hoeken en gaten kan komen om het vuil weg te zuigen. En met het turbomondstuk met ingebouwde roterende borstels maakt u snel en effectief uw automatten weer schoon.

 

 
Met de optionele "Car Kit", is het supereenvoudig om uw automatten te reinigen.
 
  ​​​​